Uncategorised

Ismo Alanko & Oulu Sinfonia: Kaiken maailman kehtolauluja -albumi on ilmestynyt

Ismo Alanko julkaisee 10. syyskuuta yhteislevyn Oulu Sinfonian kanssa. Kaiken maailman kehtolauluja -niminen albumi sisältää aiemmin julkaisemattomia kappaleita sekä poimintoja Alangon pitkän uran varrelta. Kuuntele ja tilaa albumi tästä: https://lnk.to/IsmoAlanko-KMK

“Ensikosketuksen sinfoniaorkesterin kanssa esiintymisestä sain vuonna 2012, kun tein Radion sinfoniaorkesterin kanssa Maailmanlopun sushibaari -konsertin Helsingin Musiikkitalossa. Keväällä 2018 vuorossa oli Talossa Ismo Alanko -konserttisarja Tampere-talossa, johon kuului yhteiskonsertti Tampere Filharmonian kanssa Jaakko Kuusiston johdolla. Sen jälkeen tein Jaakon kanssa konsertit myös Sinfonia Lahden ja Oulu Sinfonian kanssa. Niiden jälkeen tuli puheeksi, että olisi upeaa päästä joskus myös levyttämään sinfoniaorkesterin kanssa ja Jaakko innostui asiasta”, Ismo Alanko kertoo. Levyn kappalevalinnat on tehty Jaakko Kuusiston ja Ismo Alangon yhteistyönä.

Alanko korostaa, että kyseessä ei ole livelevy ja monista rokkarin ja sinfoniaorkesterin yhteislevyistä poiketen levyllä ei ole mukana rockbändiä, vaan kappaleet on sovitettu pelkästään sinfoniaorkesterille. Levyn julkaisukonsertti järjestetään torstaina 16. syyskuuta klo 19 Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan salissa.