Uncategorised

Ismo Alangon uusi single Ei oikeutta on laulu aikamme repivästä ristiriitaisuudesta

Kevättalvella 2017 aloitetun akustisen Yksin -soolokiertueen jälkeen Ismo Alanko ei ole ehtinyt juurikaan levätä. Alangon kuluneen vuoden kalenterista löytyy noin viidenkymmenen Yksin-keikan lisäksi myös Yksin Vanhalla -livelevy, sekä toukokuun alussa Tampere-talossa järjestetty loppuunmyyty, kolme erilaista keikkaa käsittävä Ismo Talossa -festivaali. Tiukka työtahti jatkuu tänään julkaistavan Ei oikeutta -singlen myötä, joka on samalla ensimmäinen maistiainen Alangon tulevalta albumilta. Albumin julkaisee Fullsteam Records.

Ei oikeutta -singlen tuotannosta vastaa Alangon vanha ystävä ja yhteistyökumppani sekä mm. Kun Suomi putos puusta ja Irti -albumit tuottanut Riku Mattila.

”Ei oikeutta on hämmentävä spektaakkeli tämän ajan repivästä ristiriitaisuudesta. Ankaraa paatosta, tiukkaa tykitystä ja hilpeä glamrock-kertsi murheellisella tekstillä. Väliosassa kuvataan musiikin keinoin raukean kaupungin hymyilevien ihmisten päänsisäistä myllerrystä. Ja kaikki tämä ajassa 3:39”, Ismo kuvailee.

Tulevasta levystään Ismo ei vielä tässä vaiheessa halua sanoa paljoakaan.

”Katsotaan nyt mihin tässä päädytään. Sen verran voin sanoa, että seuraava levyni sisältää sellaista rockmusiikkia, jota haluaisin kuulla Ismo Alangon esittävän juuri nyt”, Ismo nauraa.

Kuuntele: lnk.to/Ismo-Alanko-Ei-Oikeutta

Ismo Alangon kesän 2018 keikat:

19-20.5. Turku, Radio Rock risteily
12.6. Helsinki, Kaisaniemi, Helsinki-päivän konsertti
30.6. Helsinki, Allas Sea Pool
7.7. Jyväskylän Kesä
8.7. Turku, Ruisrock
13.7. Joensuu, Ilosaarirock
20.7. Naantali, Kaivohuone
21.7. Lahti, Möysä
27.7. Kotka, Meripäivät
28.7. Kuopio, Rockcock
2.8. Pyhä, Unplugged (Ismo Alanko Yksin)
5.8. Tampere, Pyynikin kesäteatteri (Ismo Alanko Yksin)
18.8. Koiteli Jazz (Ismo Alanko Yksin)