Uncategorised

ISMO ALANGOLTA UUTTA MUSIIKKIA

Ismo Alanko julkaisee ”Minä halusin olla niin kuin Beethoven” -nimisen uuden albumin perjantaina 17. toukokuuta. Albumin ensimmäinen maistiainen, Voi ei! -niminen single ilmestyy 15.3.

”Voi ei!” on biisi, jossa maalataan ronskisti isolla pensselillä ja räikeillä väreillä. Se on vuoden 2019 rock n’ rollia, hilpeä bailubiisi, jossa maailma ympärillämme sykkii kiihkeästi täynnä ärsykkeitä ja vaatimuksia. Sankarimme on kusessa, mutta nauraa itselleen matkalla ei minnekään.

”Oikeastaan kaikki kappaleeni kertovat samasta asiasta: Kuinka hämmentävää ja omituista onkaan olla olemassa ihmisenä tässä maailmassa. Asiaa tarkastellaan erilaisista näkökulmista ja erilaisilla tyyleillä. Välillä zoomataan tarkemmin, katsotaan suurennuslasilla, ja välillä avataan näkyville isompi kuva”, Ismo kertoo.

”Minä halusin olla niin kuin Beethoven” -levyn tuotannosta vastaavat Ismon pitkäaikainen yhteistyökumppani ja mm. ”Taiteilijaelämää”, ”Irti” ja ”Onnellisuus” -albumit tuottanut Riku Mattila sekä Pariisin kevät -yhtyeestä tuttu ja Ismon edellisen ”Ismo Kullervo Alanko” -albumin sekä Emma-palkitun Ruusut-yhtyeen debyyttilevyn tuottanut  Artturi Taira. 

Kuuntele Voi ei! täältä: https://lnk.to/IsmoAlanko-VoiEi

Levyn julkaisun jälkeen Ismo lähtee kiertueelle, joka etenee seuraavasti:

7.6. Lahti, Mössö

8.6. Helsinki, Sideways

14.6. Turku, Kesärauha festivaali

15.6. Tuulos, Kapakanmäki

27.6. Seinäjoki, Provinssi

28.6. Himos, Iskelmäfestivaali

29.6. Punkaharju, Tuunaansaaren luolasto

1.07. Kuopio, Viinijuhlat

5.7. Hämeenlinna, Wanaja

6.7. Joensuu, Ilovaarirock

6.7. Kajaani, Kajaanihalli

11.7. Jyväskylä, Suomipop Festivaali

12.7. Oulu, Suomipop Festivaali

19.7. Tammerfest

25.7. Valkeakoski, Työväen Musiikkitapahtuma

26.7. Kuopio, Rockcock

2.8. Naantali, Kaivohuone

3.8. Pori, Porispere

9.8. Laukaa, Satamafestivaali