Uncategorised

ISMO ALANKO YKSIN -KIERTUE KÄYNNISTYY KESÄKUUSSA

Musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta esittelevä Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue halkoo Suomea kesä-heinäkuun ajan. Perjantaina 7. kesäkuuta Lappeenrannan kesäteatterista käynnistyvän kiertueen ohjelmisto sisältää klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä, sekä myös uusia lauluja kesäteatterien ainutlaatuisisissa puitteissa. Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue tuo suomalaisiin kesäteattereihin komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa. Ja kyllä, katsomot ovat katettuja!”, lupaa uutta musiikkia parhaillaan työstävä Alanko.

Kesäteatterien lisäksi Ismo Alanko Yksin -konsertti on mahdollista kokea myös Helsingin Nordiksella järjestettävällä Sideways-festivaalilla ja Saarijärven Kirmot-tapahtumassa. Yhteensä 13 etappia kattavan kiertueen nyt julkistettavien kesäteatterikonserttien liput tulevat myyntiin keskiviikkona 31. tammikuuta klo 9 Lippu.fissä. Joensuun lisäkonsertin liput ovat nyt myynnissä esiintymispaikan omilla verkkosivuilla.

 

ISMO ALANKO YKSIN

Pe 7.6. Lappeenranta, Lappeenrannan kesäteatteri
La 8.6. Joensuu, Utran Uittoareena (Loppuumyyty)
Su 9.6. Joensuu, Utran Uittoareena (Lisäkonsertti)
Ti 11.6. Naantali, Emma Teatteri
Ke 12.6. Billnäs, Iso Paja
13.- 14.6. Helsinki, Sideways
La 15.6. Kuopio, Rauhalahti Teatteri Ke 26.6. Vihti, Vihdin kesäteatteri
To 27.6. Valkeakoski, Apianniemen kesäteatteri
Pe 28.6. Suomussalmi, Kaunisniemen kesäteatteri
Su 30.6. Lappajärvi, Lappajärven kesäteatteri
Ma 1.7. Saarijärvi, Kirmot
Ti 2.7. Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Pe 5.7. Muurame, Riihivuori-teatteri

Lappeenrannan, Naantalin, Billnäsin, Kuopion, Vihdin, Valkeakosken, Suomussalmen, Lappajärven, Tampereen ja Muuramen konsertit toteututetaan yhteistuotantona Lada Productions Oy:n kanssa.