Uncategorised

UUSI SINGLE ”SE” NYT ULKONA

Kuuntele: https://IsmoAlanko.lnk.to/Se

Mikä Se on? Se on rakkaus, Se on elämä, Se on hurja luonto ja pieni ihminen.

Se on toinen single ja avausraita Ismo Alangon 10. helmikuuta julkaistavalta Me olemme ihme -albumilta. Kappale edustaa musiikillisesi levyn toista laitaa kuin debyyttisingle Synkkää musiikkia. Se avaa kuulijalle sitä, kuinka laajalla musiikillisella skaalalla tulevalla albumilla liikutaan.

Yhtyeeni muuntautuukin tarvittaessa sujuvasti tiukasta rockbändistä isoksi massiivisesti pauhaavaksi orkesteriksi.”, Ismo Alanko kertoo.

Tuleva Me olemme ihme -albumi on nimensä mukaisesti ylistys elämän ihmeelle, rakkaudelle ja kaikessa läsnä oleville luonnonvoimille. Asioille, jotka saavat kurkottamaan kohti valoa pimeinä aikoina.

 Lauluissa rakkaus on pakahduttavan suurta, kaiken ristiriitaisuus repivää, ja kieli taipuisasti poskessa, kun vastaukset ovat hukassa. Albumin laulut muodostavat kokonaisuuden, jossa henkilökohtaiset kokemukseni sulautuvat maailman pauhuun värikylläisessä musiikillisessa maisemassa”, Alanko jatkaa.

Albumin musiikki on saanut muotonsa yhteistyössä jo kymmenen vuotta toimineen Alangon livekokoonpanon kanssa. Levyn on tuottanut kitaristi Jussi Jaakonaho, ja bändissä soittavat Jussin lisäksi Joakim Berghäll, Mikko Mäkelä, Juho Viljanen ja Niko Votkin.